OM UNDERVISNINGEN

Kvalitet

Parkour DK bruger udelukkende højtkvalificerede undervisere fra Street Movement. Underviserne udvælges og vejledes så de er bedst muligt klædt på til at arbejde med den givne aldersgruppe. Der indhentes børneattester på alle undervisere. 


Tilmeldingen

Hvis du allerede går på hold, eller står på venteliste, og derfor er oprettet som bruger, kan du logge ind ved at klikke på boxen lidt længere nede på siden.

Hvis du endnu ikke er tilmeldt, kan du nedenfor læse mere om hvad vi kan tilbyde. Information om hvor og hvornår holdene træner findes under hvert hold som er listet via pop-op menuen under UNDERVISNING, eller på listen længere nede på denne side.

Hvis der er problemer skal du kontakte os på mail@parkour.dk


Kontakt
Akut kontakt for forældre under træninger er via receptionen i Street Mekka: 70 20 83 23
Vi i foreningen kan kun kontaktes via mail@parkour.dk. (Game Street Mekka er stedet hvor vi træner med de fleste hold, men de kan/skal ikke svare på spørgsmål specifikt om holdene.)

Størstedelen af Parkour DK's daglige undervisning foregår hos Game StreetMekka, som er et fantastisk sted, hvor vi både har mulighed for at træne inde og ude.

Game StreetMekka CPH har en lidt speciel brugerstruktur, som kan være en anelse forrvirrende:

1.

Er du tilmeldt et Parkour DK hold, har du automatisk ubegrænset adgang til Game CPH og alle de andre tilbud de har - herunder al den fritræning du kan holde til, samt de åbne træninger som Parkour DK arrangerer. Forældreledsagere har gratis adgang med deres børn til disse holdtræninger.

2.

Er du ikke tilmeldt et Parkour DK hold, eller et hold i en af de andre brugerforeninger som holder til i Game CPH, skal du betale et beskedent beløb for at få adgang til huset - dette gælder for al anden brug af huset, også til de åbne træninger, og det gælder også for børnenes ledsagere! Man kan købe dagsbilletter eller årskort til ekstremt billige priser. Læs mere på Game's egen hjemmeside.


 

HOLDENE

Information om hvor og hvornår holdene træner vil være at finde under hvert hold som er listet her på oversigten - alle hold har opstart uge 34 - MEN PT har vi gang i den interne tilmelding for medlemmer der allerede har været medlem i forårs-sæsonen:

Parkour DK Børn 6-8 år

Parkour DK Børn 8-10 år 

Parkour DK Børn 10-12 år 

Parkour DK Unge 13-17 år

Parkour DK kvinder 18+

Parkour DK Voksen mix 18+

Parkour Dk Fællestræning 16+

 

ÅBNE TRÆNINGER - tilmelding til Parkour DK ikke nødvendig.

De åbne træninger i StreetMekka. Se programmet her.

De åbne træninger kan være aflyst - det tjekkes 👉🏽HER


Hvis du gerne vil modtage en mail med det samme tilmeldingen til et hold åbner, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet herunder.

Modtag nyheder om vores hold

* indicates required
Email Format